Besparen? Het kan...

Bespaar door regelmatig een checkup van je verzekeren te doen.

Laat je huidige situatie door ons onderzoeken en analyseren. We gaan na of jij en/of je onderneming voldoende verzekerd bent zonder te veel te betalen?

Ben je voor alle wettelijke verzekeringen in orde en heb je geen dubbele dekkingen? We zoeken het graag voor je uit.  

Snelle aanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je voor een fietsbescherming op maat.

Vrijblijvend en snel

Verwerking & analyse

Bescherming op maat

Wat is een verzekeringsscan?

Met een volledige verzekeringsscan brengen we wij jouw totale verzekeringsuitgaven in kaart.

Dit vergelijken we dan ook met wat er momenteel op de markt is. Hierdoor krijg je een beeld of je niet te weinig of zelfs te veel verzekerd bent.

Je hebt eigenlijk niets te verliezen bij deze scan.

De voordelen van een verzekerringsscan?

Elke sector heeft eigen verplichtingen en risico’s. Als ondernemer is het niet makkelijk om al die zaken op te volgen en bij te houden. Gelukkig kan je hiervoor op ons rekenen.Gelukkig kan je hiervoor op ons rekenen.

Waarom een scan?

Wanneer hebt u voor het laatst uw verzekeringen ge­checkt? Niet altijd een leuk klusje, maar wel belangrijk om een keer te doen! De kans is namelijk groot dat u nu over- of onder­verzekerd bent.

 

Door een volledige verzekeringsscan te laten uitvoeren van je totale verzekeringsuitgaven heb je de mogelijkheid om de meest optimale prijszetting op de verzekeringsmarkt te realiseren. Ook voor ondernemers!

 

 

Hoe doen we een scan?

Weet je welke risico’s uw bedrijf loopt?

Wij onderzoeken met welke verzekeringen u bepaalde risico’s kunt afdekken door een uitgebreide risico-analyse uit te voeren.

Laat je gegevens na en wij doen de rest!

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan.

“Heb je vragen over je verzekeringen? Vraag je je af of jij en je naasten voldoende beschermd zijn? Geert Remaut en zijn medewerkers maken graag tijd voor je vrij. Ons team van specialisten biedt antwoorden op alle verzekeringsvraagstukken van A tot Z.”

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.