Zorg jij voor anderen? Zorg ook voor jezelf met de juiste beschering.

Verzekeringspakket voor de zorgsector

Laat je huidige situatie door ons onderzoeken en analyseren. We hebben ervaring met medici en gaan na of jij voldoende verzekerd bent?

Tandarts, dokter, verpleegster of apotheek? Alle beroepen in de zorgsector verdienen extra bescherming. 

Snelle aanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je voor een topbescherming op maat.

Vrijblijvend en snel

Verwerking & analyse

Bescherming op maat

Wat is ons verzekeringspakket voor medici?

Een beroep in de zorgsector en medische wereld is niet zonder risico’s. zowel voor jouw als voor je medewerkers bestaan er gelukkig tal van oplossingen. Voel je sterk in je werk dankzij onze volledige bescherming.

De voordelen van het medisch verzekerringsplan?

Elke sector heeft eigen verplichtingen en risico’s. De medische sector en zorgsector zijn continu in beweging. Het is niet makkelijk om naast de hoge werkdruk ook al die zaken op te volgen. Gelukkig kan je hiervoor op ons rekenen.

Waarom kiezen voor ons?

Ons kantoor heeft bijna 100 jaar ervaring. Dankzij de juiste contacten in de verzekeringswereld kunnen we voor belangrijke beroepen zoals medici een specifieke verzekering aanbieden. Die stel je samen volledig op jouw eigen maat en voldoet aan de eisen van mensen werkzaam in de medische sector. 

Je krijgt bij ons niet alleen een verzekering op maat. Je krijgt er ook uitmuntende dienstverlening bij. Ons team handelt niet alleen alle formaliteiten af, ook in geval van schade kan je op onze bijstand rekenen.

Hoe zorgen wij voor jouw plan?

Speciale voordelen voor starters in de zorg
Het beroep van zorgverlener is een mooi en uitdagend beroep. Een veeleisend beroep ook, want je bent voortdurend in contact met mensen en mag geen enkele fout maken.

Volledig verzekerd en beschermd
Jij moet voortdurend geconcentreerd blijven en mag geen enkel detail over het hoofd zien, zelfs als de werkdruk hoog is. Wij zorgen voor een volledige verzekering zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Ontdek de vele voordelen voor starters: tot 50% korting op jouw beschermingspakket.

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan.

“Heb je vragen over je verzekeringen? Vraag je je af of jij en je naasten voldoende beschermd zijn? Geert Remaut en zijn medewerkers maken graag tijd voor je vrij. Ons team van specialisten biedt antwoorden op alle verzekeringsvraagstukken van A tot Z.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.