Met een Tesla denk je aan de toekomst

Wij beschermen jou en jouw Tesla vandaag

Een Tesla is een fantastische machine. Je rijdt in stijl en in alle comfort terwijl je ook rekening houdt met het milieu en de toekomst van onze kinderen.

We hebben heel wat ervaring met Tesla’s en hun verzekering. Dankzij onze contacten in de verzekeringswereld kunnen we jou een perfecte verzekering aanbieden die jou en jouw wagen volledig beschermd aan de beste voordelen…

Doe hier je aanvraag

Doe vrijblijvend een aanvraag voor de verzekering van je Tesla 

Vrijblijvend en snel

We geven je snel een volledig vrijblijvende offerte van je nieuwe verzekering.

Op jouw maat & model

Voor elk Tesla model hebben wij de beste bescherming aan de beste voorwaarden.

Financiële voordelen

Je Tesla zit bomvol veiligheids- en rijhulpsystemen, ontvang daarvoor bijkomende kortingen

Wat is ons aanbod voor Tesla rijders?

Hoe maken wij het verschil? 

  • Wij verzekeren jouw Tesla aan een scherp tarief. Neem de proef op de som voor: Vraag jouw premie aan in enkele seconden. 
  • Onze Tesla-verzekering omvat een zeer ruime dekking. Naast de wettelijk verplichte waarborg BA is ook een omniumverzekering wagen inbegrepen. 
  • Tijdens de eerste drie jaar van jouw contract wordt er geen afschrijving toegepast. Bij totaalverlies wordt gedurende die periode dus 100% van de nieuwprijs uitbetaald. 
  • Professionele en transparante aanpak, geen kleine lettertjes, geen discussie. 

De voordelen van het Tesla verzekeringsplan

Elke dure wagen vraagt om een degelijke en volledige bescherming.  Er zijn heel veel zaken waarop u moet letten als u nare situaties wilt vermijden.
Gelukkig kan je hiervoor op ons rekenen.

Waarom kiezen voor Remaut nv?

Ons kantoor heeft bijna 100 jaar ervaring. Dankzij de juiste contacten in de verzekeringswereld kunnen we voor hoogstaande elektrische voertuigen een specifieke verzekering aanbieden gericht op Tesla’s.

Je krijgt bij ons niet alleen een verzekering op maat. Je krijgt er ook uitmuntende dienstverlening bij. Ons team handelt niet alleen alle formaliteiten af, ook in geval van schade kan je op onze bijstand rekenen.

Hoe zorgen wij voor uw plan?

De stijgende verkoopcijfers van Tesla en elektrische auto’s in het algemeen, tonen aan dat steeds meer mensen gewonnen zijn voor deze moderne technologie. Mogelijks heeft jouw verzekeraar geen passend antwoord op de vraag om je (duurdere) elektrische wagen te verzekeren.

Bij ons kan je wel terecht, ongeacht de hogere aankoopprijs en eventuele dure schadegevallen, voor een volwaardige oplossing voor dit soort wagens. 

Remaut Verzekeringen

Samen met ons volledige team staan we klaar voor al jouw vragen. We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en gaan tot het uiterste in onze dienstverlening. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.