Geert Remaut

Geert Remaut

“Heb je vragen over je verzekeringen? Ons team staat steeds voor je klaar met de antwoorden."

Lijst met medische standaardvragen die de verzekeringsonderneming aan kandidaat-verzekerden stelt

Om te weten welke risico’s je op medisch vlak loopt, vragen verzekeraars je vaak om een medische vragenlijst in te vullen. Het kan gaan om een schuldsaldoverzekering, een levensverzekering met een overlijdensdekking, een hospitalisatieverzekering, enzovoort.

Dat is nodig om het risico te kunnen beoordelen voordat de verzekeraar een overeenkomst met je sluit of om de voorwaarden van die overeenkomst te kunnen bepalen. Soms, wanneer je meer risico hebt op medisch vlak, moet je een hogere premie betalen of omvat het verzekeringscontract uitsluitingen waardoor je voor een bepaald risico niet gedekt bent. Dat moet dan wel in het contract duidelijk vermeld zijn.

Ontdek meer

De geschiedenis van Fintro

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie Logo Fintro Fintro is een distributiemerk van bank van de groep BNP Paribas, dat actief is in België. Het netwerk

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.