Geert Remaut

Geert Remaut

“Heb je vragen over je verzekeringen? Ons team staat steeds voor je klaar met de antwoorden."

Waar vind ik meer informatie over mijn pensioen?

75% van de werknemers en 60% van de zelfstandigen bouwen een aanvullend pensioen op. Dit helpt om na pensionering de levensstandaard op peil te houden. Aanvullende pensioenen vormen echter een complexe materie. Wil je er meer wegwijs in raken? Dan bevelen we volgende bronnen aan:

Voor algemene informatie:
Wikifin, de informatiesite van de FSMA, de autoriteit voor financiële diensten.
FSMA, de website van de autoriteit, voor meer gedetailleerde informatie, onder meer over de gevolgen van wijzigingen in het beroeps- of privéleven.

ABCverzekering.be, de neutrale consumentenwebsite van Assuralia (beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen) met een rubriek aanvullend pensioen en een checklist over het aanvullend pensioen.
Voor persoonlijke informatie:
MyPension, website van de overheid, voor een overzicht van al je aanvullende pensioenen, de betrokken bedragen en documenten (o.a. het pensioenreglement).
Noot: identiteitskaart en kaartlezer nodig om je aan te melden, of gebruik de app Itsme

Assuralia

Ontdek meer

De geschiedenis van Fintro

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie Logo Fintro Fintro is een distributiemerk van bank van de groep BNP Paribas, dat actief is in België. Het netwerk

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.