Veel gestelde vragen & antwoorden

Geert Remaut

Geert Remaut

“Heb je vragen over je verzekeringen? Ons team staat steeds voor je klaar met de antwoorden."

Waarom pensioensparen bij een verzekeraar?

Voor een aantrekkelijk en zeker pensioen!
Uw pensioenkapitaal is nergens zo veilig. Verzekeraars zijn namelijk heel voorzichtig met het geld dat jij hen toevertrouwt. Zij zorgen dat zij altijd een extra buffer hebben voor het geval het een keertje wat minder gaat. Bovendien beleggen zij het geld op een veilige manier, zoals in staatsobligaties.

Daarenboven weet je van te voren wat je minimaal bijeen zult sparen. Verzekeraars garanderen je namelijk een vast rendement en kunnen je zelfs nog een extraatje geven onder de vorm van winstdeelname.

Ook niet onbelangrijk om te weten is dat je op een zeer flexibele manier aan pensioensparen kan doen. Je bent niet verplicht om iedere maand een vast bedrag te sparen. Je kan soms wat minder sparen, bijvoorbeeld wanneer je net je droomhuis of appartementje hebt gekocht.

Pensioensparen is met andere woorden een flexibel en veilig product dat jou toelaat met een gerust hart jouw pensioen tegemoet te zien.

Ontdek meer

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.