Mijn Gezin

Het meest kostbare zijn je familie en gezinsleden. Bescherm hen voldoende.

Vraag offerte
Neem contact op

Huisdieren

Huisdieren en/of BA Paard

Als uw huisdier schade berokkent aan derden, vergoedt de familiale verzekering deze materiële en/of lichamelijke schade. Ook de schade toegebracht aan uw huisdier, wordt op de derde partij verhaald.

Als dierenliefhebber kan u uw huisdier beschermen tegen ziekte, ongeval, chirurgische ingreep, …. Met een dierenverzekering kan u geholpen worden bij het verlichten van de eventuele dierenartskosten. (verwijzen naar axa simulatie premie?)

De BA paard is een aanvullende verzekering die de aansprakelijkheid dekt ten aanzien van derden. De materiële schade of andere schade die paarden, pony’s en gespannen, waarvan u eigenaar bent of waarop u toezicht houdt, veroorzaken aan personen, vallen onder deze dekking.

Verzekeringen Up-To-Date?

Download de Brochure: Hoe je verzekeringen up-to-date houden?

Bekijk onze handige checklist

Veel gestelde vragen

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Ontdek hoe je jouw verzekeringen up to date kunt houden.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo alles te weten over het actueel houden van je verzekeringspakket. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.