Mijn Gezondheid

Onbetaalbaar en onmisbaar: Je gezondheid kan beter goed beschermen en verzekeren.

Vraag offerte
Neem contact op

Overlijdensverzekering

Wil je je dierbaren beschermen tegen de financiële gevolgen van je overlijden, dan kan het interessant zijn om een overlijdensverzekering aan te gaan. Het gaat om een specifieke vorm van levensverzekering. In functie van je noden en wensen heb je verschillende keuzes.

Je kan een levenslange overlijdensverzekering nemen. Die stort een bepaalde uitkering bij je overlijden, wanneer dat ook gebeurt: kort na het sluiten van de polis of als je een gezegende leeftijd bereikt. Je kan de premie in één keer betalen of op basis van regelmatige, vaak jaarlijkse, premies, of nog via premies tot het bereiken van een bepaalde leeftijd. Uitvaartverzekeringen zijn doorgaans levenslange verzekeringen van dat type.

De tijdelijke overlijdensverzekering biedt tijdelijk bescherming, bijvoorbeeld zolang je nog een lening moet afbetalen of tot het tijdstip waarop je kinderen afgestudeerd (zouden moeten) zijn. Ook hier bestaan er variaties in de manier waarop de premies betaald worden. De schuldsaldoverzekering past in deze categorie.

Je kan een overlijdensverzekering ook combineren met een spaarverzekering. Het gaat om zogenaamde gemengde levensverzekeringen waar een uitkering bij overlijden naast sparen voor later beoogd is, net als in de meeste groepsverzekeringen, waar het onderdeel “overlijdensverzekering” belangrijker is naarmate je een partner en kinderen ten laste hebt.

Brochure Hospitalisatie

Download de Brochure: De hospitalisatieverzekeringen en verzekeringen ambulante zorgen

Bekijk onze handige checklist

Veel gestelde vragen

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Een goede gezondheid gaat boven alles. Ontdek alles over de hospitalisatieverzekering .

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo alles te weten over de hospitalisatieverzekering. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.