Mijn Ontspanning

Ben je tijdens het uitoefenen van je sport of hobby voldoende beschermd?

Vraag offerte
Neem contact op

BA Jacht

Een jachtverzekering is verplicht voor iedereen die wil jagen. Om uw jaarlijkse jachtvergunning te ontvangen, moet u een verzekeringsattest voorleggen. De verzekering is bedoeld voor jagers, jachtopzieners of inrichters van jachtpartijen.

De BA jacht dekt zowel de lichamelijke als de materiële schade die u per ongeluk veroorzaakt aan anderen tijdens de jacht. De lichamelijke schade is gedekt tot 6.250.000 euro en de materiële schade tot 375.000 euro.

De verzekering BA jacht voorziet ook een rechtsbijstandsdekking voor de jagers-schutters die tussenkomt ingeval van eventuele strafrechtelijke verdediging als u aansprakelijk bent voor doding of verwondingen door onvoorzichtigheid.

Verzekeringen Up-To-Date?

Download de Brochure: Hoe je verzekeringen up-to-date houden?

Veel gestelde vragen

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Ontdek hoe je jouw verzekeringen up to date kunt houden.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo alles te weten over het actueel houden van je verzekeringspakket. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.