Mijn Ontspanning

Ben je tijdens het uitoefenen van je sport of hobby voldoende beschermd?

Vraag offerte
Neem contact op

Ongevallen

Privé-ongevallen

Iedereen heeft vroeg of laat een ongeval. Als inzittende van een auto, een val met de fiets, bij het oversteken van de straat, op een surfplank in Ibiza … Volgens de statistieken gebeuren de meeste ongevallen zelfs thuis, een val van een ladder, brandwonden bij de barbecue, een snede met een keukenmes … En het zijn niet altijd de kinderen die zich bezeren.

Een polis privé-ongevallen voor alle gezinsleden is niet duur, en vergoedt de medische kosten, tot zelfs blijvend letsel en overlijden. Er bestaan meerdere formules om uw gezin te beschermen, die we u graag uitleggen.

Leer meer over onze ongevallenverzekering

Verzekeringen Up-To-Date?

Download de Brochure: Hoe je verzekeringen up-to-date houden?

Veel gestelde vragen

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Ontdek hoe je jouw verzekeringen up to date kunt houden.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo alles te weten over het actueel houden van je verzekeringspakket. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.