Aanpsrakelijkheid

Ongevallen kunnen altijd... bescherm je aansprakelijkheid

Vraag offerte
Neem contact op

O.A. Brand & Ontploffing

Objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing

Dit is een wettelijk verplichte verzekering, zoals de arbeidsongevallenverzekering, die een groot deel van de publieke instellingen dienen af te sluiten.

In geval van schade omwille van brand of ontploffing kunnen alle derden die lichamelijke/materiële schade lijden jou aansprakelijk stellen.

Het verschil met een gewone brandverzekering is dat derden niet dienen aan te tonen dat het een fout van jouw instelling betreft.

Samen met de polis zal je een attest ontvangen die je dient af te geven in je  gemeente. Indien je hiervoor niet verzekerd bent, maar wel behoort tot deze instellingen, kan dit strafrechtelijke sancties (zelfs  sluiting) opleveren.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.