Zaakvoerder

Bescherm je gezondheid, inkomen en je toekomst

Vraag offerte
Neem contact op

Gewaarborgd inkomen

Het grootste risico als zelfstandige is niet (meer) te kunnen werken en geen inkomsten te ontvangen. In geval van arbeidsongeschikheid wegens ongeval of ziekte maakt een verzekering gewaarborgd inkomen het voor je mogelijk maandelijks bovenop de uitkering van de sociale zekerheid van een vervangingsinkomen te genieten.

Een alleenstaande zelfstandige ontvangt maximaal 1.168,70 euro per maand, een gezinshoofd 1.460,42 euro. Gelukkig kan je dit bedrag met een verzekering gewaarborgd inkomen aanvullen.

Het bedrag van de uitkering hangt af van de duur en de graad van uw arbeidsongeschiktheid (volledig of gedeeltelijk). Bent u 25 % arbeidsongeschikt, zal je bij de meeste verzekeraars nog geen recht hebben op een uitkering. Als je 50 % ongeschikt bent, krijg je een uitkering van 50 %. Vanaf 67 % ontvang je als volledig arbeidsongeschikte een volledige uitkering.

Je maandelijkse premie word je terugbetaald tijdens de periode waarin je arbeidsongeschikt bent. De te betalen premie hangt af van jouw leeftijd op het moment van aanvang, uw beroepsrisico, het bedrag van de gekozen rente, tot welke leeftijd je beschermd wenst te blijven, de gekozen formule (constante rente, jaarlijks geherwaardeerde rente of rente geherwaardeerd na ongeval) en de carenztijd of wachttijd. Jouw premies zijn 100 % fiscaal aftrekbaar.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.