KMO, Ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen

Remaut verzekeringen nv: 3 generaties ervaring en expertise in het bieden van topbescherming aan ondernemers

Vraag offerte
Neem contact op

Medici

De medische sector is een speciale wereld. Terwijl je je inzet voor anderen, loop je ook risico’s want een fout kan grote gevolgen hebben.

Verzekeringspakket op maat voor medici?

Een beroep in de zorgsector en medische wereld is niet zonder risico’s. zowel voor jouw als voor je medewerkers bestaan er gelukkig tal van oplossingen. Voel je sterk in je werk dankzij onze volledige bescherming. 

Speciale voordelen voor starters in de zorg

Het beroep van zorgverlener is een mooi en uitdagend beroep. Een veeleisend beroep ook, want je bent voortdurend in contact met mensen en mag geen enkele fout maken.

Jij moet voortdurend geconcentreerd blijven en mag geen enkel detail over het hoofd zien, zelfs als de werkdruk hoog is. Wij zorgen voor een volledige verzekering zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken. 

Ontdek de vele voordelen voor starters: tot 50% korting op jouw beschermingspakket

Beroepsaansprakelijkheid

Als starter in de zorgsector dragen we jou een warm hart toe. Je krijgt nu het eerste jaar volledig gratis

1ste verzekeringsjaar gratis

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.