Zaakvoerder

Bescherm je gezondheid, inkomen en je toekomst

Vraag offerte
Neem contact op

RIZIV

Het RIZIV – contract is een manier om een bijkomend pensioenspaarpotje aan te leggen voor geconventioneerde medische zorgverleners. Iedere geneesheer, tandarts, apotheker, kinesist, logopedist of zelfstandig thuisverpleegkundige komt in aanmerking.

Het bedrag van de toelage verandert jaarlijks en hangt af van jouw beroep. Door jouw toelage elk jaar te sparen, bouw je een extra pensioen op. Deze toelage dient elk jaar aangevraagd te worden. Het contract geeft een gewaarborgd rendement en soms een winstdeelname. Op de premies die jij betaalt, wordt geen premie taks ingehouden.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.