KMO, Ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen

Remaut verzekeringen nv: 3 generaties ervaring en expertise in het bieden van topbescherming aan ondernemers

Vraag offerte
Neem contact op

Zelfstandige beroepen

Zelfstandige

Als zelfstandige heb je heel wat verantwoordelijkheden. We helpen je graag om je goed te verzekeren en beschermen. 

Verzekeringspakket op maat voor zelfstandigen

Een beroep als zelfstandige is niet altijd zonder risico’s. NAast de risico’s op de werkvloer, maak je je ook zorgen over je gezondheid, toekomst, gezin en pensioen. Zowel voor jouw als voor je medewerkers bestaan er gelukkig tal van oplossingen. Voel je sterk in je werk dankzij onze volledige bescherming. 

Speciale voordelen voor zelfstandigen

Een zelfstandige activiteit uitoefenen kan een mooi en uitdagend beroep zijn. Een veeleisend beroep ook, want je bent voortdurend in contact met andere bedrijven, ondernemers en particulieren en je mag daarbij geen enkele fout maken.

Jij moet voortdurend geconcentreerd blijven en mag geen enkel detail over het hoofd zien, zelfs als de werkdruk hoog is. Wij zorgen voor een volledige verzekering zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Met een verzekeringsscan garanderen we je een zorgeloos uitoefenen van al je activiteiten. 

Beroepsaansprakelijkheid

Ben je beschermd tegen alle risico's van je beroep? Ontdek de aansprakelijkheidsverzekering op jouw maat en ga voor zorgeloze groei.

Mijn Aansprakelijkheid

Als zelfstandige heb je verschillende verplichte, maar ook een aantal aangeraden verzekeringen. We zetten ze hier even op een rijtje. Geen nood we helpen je graag verder om te bepalen wat voor jouw situatie meest aangewezen is.

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.