GEbOUWEN

Je gebouwen en inboedel, een enorm kapitaal, dat je moet veiligstellen.

Vraag offerte
Neem contact op

Brandverzekering

Je werkt hard voor je onderneming en hebt een mooi klantenbestand, trouwe werknemers en een magazijn vol bestellingen.

Maar wat als er iets gebeurt en je bedrijfsruimte niet meer toegankelijk is? Kan je zonder machines of goederen jouw contracten nog nakomen? Voor je bedrijfgebouwen, hetzij een winkel, kantoor, magazijn, werkplaats of opslagplaats, is er de brandverzekering die de continuïteit van je bedrijf na dit soort incidenten veilig stelt en meer verzekert dan alleen de brandschade.

Ook schade wegens natuurrampen of overstromingen, schade door blikseminslag en elektriciteit, storm-, hagel- en sneeuwschade, waterschade, glasbraak, beschadiging door diefstal en vandalisme en de burgerlijke aansprakelijkheid ten aanzien van derden is gedekt.

Je brandverzekering kan je met optionele waarborgen aanvullen zoals een extra waarborg diefstal en vandalisme die de verdwijning en beschadiging van verzekerde goederen na diefstal of poging tot diefstal dekt.

Er is ook de extra waarborg indirecte verliezen die de schadevergoeding met 10% verhoogt en extra kosten na een schadegeval zoals verplaatsingen, administratieve formaliteiten, telefoonkosten, … dekt.

Ook koopwaar kan worden verzekerd. Na een plotse en onvoorziene gebeurtenis wordt de schade die plaatse of tijdens het transport ontstaat, vergoed.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.