Medewerkers

Bescherm en verzeker je personeel goed, ze zullen je dankbaar zijn.

Vraag offerte
Neem contact op

Groepsverzekering

Met een groepsverzekering bouw je een aanvullend pensioen op voor jouw personeel. Het is een manier om op een fiscaal gunstige manier een extra motivatie te bieden aan de werknemers en kost minder dan een loonsverhoging.

De werkgever betaalt de premies voor de werknemers. De verzekering biedt een gegarandeerd rendement en kapitaalsgarantie. De betaalde premies worden niet als voordelen in natura beschouwd.

De pensioenspremie kan gecombineerd worden met de uitbetaling van een kapitaal aan de nabestaanden bij overlijden vòòr de pensioenleeftijd. Een dekking arbeidsongeschiktheid is voorzien in geval van ziekte of ongeval.

Bij keuze voor een cafetariaplan bepaalt de werkgever een budget als premie. Je hebt als werknemer de mogelijkheid om dit budget te verdelen over de verschillende waarborgen:

  • kapitaal leven,
  • overlijdensdekking,
  • gewaarborgd inkomen of
  • premievrijstelling.

Op die manier kiest elke werknemer zelf wat het voordeligst uitkomt.

Als de werknemer van job verandert, kunnen de reserves worden overgedragen naar de groepsverzekering van de nieuwe werkgever.

De verzekeringsovereenkomst kan ook blijven bestaan tot aan de uitbetaling bij de groepsverzekeraar. Een goede groepsverzekering maakt het de werkgever makkelijker een fiscaal aantrekkelijke verloning aan te bieden.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.