GEbOUWEN

Je gebouwen en inboedel, een enorm kapitaal, dat je moet veiligstellen.

Vraag offerte
Neem contact op

Bedrijfsschadeverzekering

De bedrijfsschadeverzekering of de levensverzekering voor je bedrijf beschermt jouw onderneming tegen alle financiële gevolgen omwille van een schadegeval.

In geval van plotse beschadiging of uitvallen van je machines stopt de productie en lijd je inkomstenverlies.

Snel reageren is dan de boodschap. De bedrijfsschadeverzekering vergoedt de gederfde brutowinst. Ook de vaste algemene kosten (wedden van personeel, huur, afschrijvingen, …) en extra kosten (zoals boetes voor vertragingen of niet-uitvoering van bestellingen) worden vergoed.

Er zijn verschillende formules. Bij een dagvergoeding, dan bepaal je zelf het bedrag dat je dagelijks wenst te ontvangen.

De andere formules baseren zich op de bedrijfsomzet. Het bedrag wordt bepaald door de jaarlijkse omzet of door het te verzekeren bedrag waarbij de variabele kosten in mindering worden gebracht van de omzet.

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De Brandverzekering

Download de Brochure: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.