KMO, Ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen

Remaut verzekeringen nv: 3 generaties ervaring en expertise in het bieden van topbescherming aan ondernemers

Vraag offerte
Neem contact op

Vrije beroepen

Een gereglementeerd beroep is een beroep dat wordt uitgeoefend door personen met een in hun vakgebied erkend diploma, die gebonden zijn aan een deontologische code en die worden gecontroleerd door professionele instanties (bijvoorbeeld advocaten, architecten enz.).

Bescherm jezelf in de uitoefening van je vrije beroep

Als vrije beroep biedt Remaut verzekeringen je een verzekering aan die perfect aansluit bij wie jij bent en wat jij doet. Dag in dag uit ben je met mensen bezig: met hun gezondheid, hun nalatenschap, hun huis of hun vermogen. 

Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos mensen kunt blijven helpen, bieden we je een pakket volledig op maat, die perfect aansluit bij wat jij doet. Maak een afspraak en we maken een plan op jouw maat. 

Speciale voordelen voor vrije beroepen

Denk jij ook aan je pensioen? Hard werken doe je toch ook om er later te kunnen van genieten. 

Samen bekijken we de beste oplossingen om je ervan te garanderen dat je nog enkele mooie dagen tegmoet kunt. Zonder zorgen op naar morgen.

Beroepsaansprakelijkheid

Het uitoefenen van een vrij beroep komt met een grote verantwoordelijkheid. Vaak ben je aan de slag met belangrijke aspecten die het leven van mensen aanzienlijk beïnvloeden.

Aansprakelijkheid

Beoefen jij zo een vrij beroep? Dan ben je verplicht een verzekering beroepsaansprakelijkheid af te sluiten om de specifieke risico’s van je beroepsactiviteit te dekken.

Ook andere verzekeringen kunnen erg nuttig zijn.

Veel gestelde vragen

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

Onze partners

Maak een afspraak

We maken graag tijd vrij om je persoonlijk te woord te staan. Ons volledige team staat altijd klaar voor al jouw vragen.

We bieden steeds de beste oplossing op maat van jouw situatie en leren je daarom graag beter kennen.

Maak online een afspraak op een tijdstip naar jouw keuze. We zetten de koffie alvast klaar. 

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.